Deze week creëerde ik deze nieuwe tarot spread om met je Wilde Zelf te communiceren.

Vorige week las ik Women Who Run With The Wolves waarover je in deze blog al kon lezen. Dit boek inspireerde mij zo enorm dat ik graag in contact wilde komen met mijn Wilde Zelf. Daarom maakte ik een tarot spread. De 3 kaarten staan voor de volgende vragen:

  1. Wat wil mijn Wilde Zelf mij vertellen?
  2. Welke vrouwelijke/mannelijke kwaliteit moet ik meer naar voren laten komen?
  3. Wat is het doel van mijn Wilde Zelf?

Zoals je in mijn tarot journal kunt zien, trok ik The Hermit als het doel van mijn Wilde Zelf. Dit was niet bepaald een kaart die ik leuk vond om te krijgen.

Als je het goed bekijkt, ben ik wel een soort van moderne kluizenaar. Ik breng de meeste tijd door binnenshuis en van uitstapjes word ik altijd erg moe. Ik heb wel een fijn gezin, maar overdag zijn mijn man en zoon bezig met hun eigen dingen. Dan breng ik veel tijd alleen door en ik vermaak me eigenlijk altijd wel. Ik lees veel, ben graag creatief en luister veel interviews op Youtube.

Ik moest wel een paar dagen diep nadenken over het doel van een kluizenaar. Uiteindelijk komt het voor mij neer op kennis opdoen en dat door persoonlijke ervaring transformeren tot innerlijke wijsheid. Ook wordt je intuïtie behoorlijk aangescherpt als je zo op jezelf aangewezen bent. Op zich mooie doelen natuurlijk, maar ik had toch gehoopt dat er iets ‘verheveners’ uit zou komen, zoals mensen helpen meer compassie voor zichzelf te leren hebben.

Probeer deze spread vooral zelf uit en kijk eens wat er bij jou uitkomt! Ik ben heel benieuwd naar je ervaring! Gebruik #wildselftarot op Instagram als je de spread ook doet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *