Deze week ervaar ik een enorme creatiegolf!

Als je me volgt op social media heb je kunnen lezen dat ik me vorige week niet zo goed voelde. Ik was extreem moe en daar komt dan ook altijd een bepaalde somberheid om de hoek kijken. Ik had al een tijdje last van vermoeidheid, wat ik regelmatig heb. Ik besloot vorige week om al mijn afspraken af te zeggen en helemaal in de rust te gaan.

Ik heb veel op de bank gezeten/gelegen en youtubefilmpjes gekeken. Ook begon ik aan een nieuwe serie op Netflix genaamd Good Witch (ik wil ook zo zijn als zij!). Ik had bedacht dat ik waarschijnlijk rust nodig had, dus dat ik maar het beste zo min mogelijk kon doen. Toch voelde ik me steeds vermoeider in plaats van beter uitgerust.

Daarom ging ik zaterdag, hup, weer naar het bos en pakte ik al mijn huishoudelijke en creatieve taken weer op en voilà! Ik voelde me opeens stukken beter! Daar heb ik dus ook weer van geleerd, dat ik misschien minder aan mijn vermoeidheid moet toegeven en mijn dagelijkse dingen gewoon moet blijven doen.

Vervolgens kwam er weer een enorme creatiegolf achteraan, wat vaak zo is bij mij. Eerst ga ik door een soort mini-wintertje heen met weinig ideeën en puf om iets uit te voeren en daarna slaat de golf om en stroomt mijn hoofd over van creatieve ideeën! Ik ben al sinds zondag weer heerlijk bezig met knutselen, nieuwe sieraden en downloads op Etsy zetten en leuke dingen voor mijn gezin verzinnen.

Eén van de nieuwe downloads die op Etsy staan zijn 10 originele, intuïtieve, creatieve en kleurrijke tarot spreads in een handige PDF met uit te printen werkbladen. Ik zette er ook een ‘Creatiegolf spread’ in die ik vandaag legde met de Muse Tarot. Daar kwam uit dat ik het idee van ‘Awakening’ mag gaan uitvoeren. Interessant! Hoe zou dat eruit kunnen zien? Ik ben er nog niet helemaal uit, maar het idee spreekt me aan. Leuk om over na te denken!

De Muse Tarot is bedoeld om je creatief uit te dagen en om je ideeën die je zou kunnen uitvoeren in je leven. De kleuren zijn echt geweldig en spreken me enorm aan. Ook hou ik erg van ‘collage-art’. Omdat ik graag weer een creatieve impuls aan mijn leven wilde geven, werk ik daarom met deze tarot deze maand.

Komen jouw leven en jouw ideeën ook in golven? Laat het me hieronder weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *