Neem een stukje natuur mee met deze sieraden.

Sinds iets meer dan een maand woon ik vlakbij een klein bos waar ik zomaar naartoe kan lopen. Ik geniet zo van tegelijkertijd de stilte in het bos en het geluid van zingende vogels en ruisende bladeren. Ik kom direct tot rust zodra ik nog maar één stap in het bos heb gezet.

Als sinds ik klein was, heb ik iets met bomen, terwijl ik in een stad ben opgegroeid. We hadden een kastanjeboom voor het huis staan en die noemde ik altijd ‘mijn boom’ naar het liedje van Kinderen voor kinderen. Ook vanuit mijn slaapkamer had ik uitzicht op een boom. Op één of andere manier gaf me dat altijd een veilig en vertrouwd gevoel. Dat gevoel wordt nu direct vermenigvuldigd als ik het bos in loop. Ik voel het gewoon direct, die rust, die sfeer. Echt genieten!

Gisteren liep ik ook weer even heerlijk in het bos. Het was nog een beetje vochtig van de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vond een mooie boom met wat mos aan de onderkant waar ik deze foto’s heb gemaakt. Het zijn sieraden die staan voor Moeder Aarde en haar kracht: een verzilverd herfstblad, een pentakel, een godin en een levensboom. Je kunt deze sieraden, die allemaal verschillende edelstenen hebben, nu vinden in mijn Etsyshop.

Welke is jouw favoriet? Laat het me hieronder weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *