De regenboog brengt ons hoop voor het nieuwe jaar!

De afgelopen weken heb ik steeds een enkele kleur gedeeld als kleur van de week. Deze week is het de beurt aan de regenboog met al zijn 7 kleuren! De regenboog bestaat uit rood, oranje, geel, groen, turquoise, blauw en paars en staat als symbool voor hoop en een nieuw begin. Dit vond ik wel passend voor het nieuwe jaar dat eraan zit te komen.

Afgelopen jaar is heel anders geweest dan andere jaren. We zaten met z’n allen thuis, omdat het corona-virus rondwaart en konden weinig uitstapjes maken of afspreken met grote groepen mensen. Als introvert vond ik dit eigenlijk niet eens zo erg, maar als je meer houdt van plezier buiten de deur, dan was het een moeilijk jaar.

Laten we daarom kijken naar de regenboog die ons een gunstig voorteken stuurt voor 2021. Hoop, een nieuw begin en transformatie zijn woorden die passen bij de regenboog. Hier hopen we natuurlijk allemaal op! Zet een regenboog in je gezichtsveld om jezelf te herinneren aan dit mooie symbool.

Naast een symbool voor hoop staat de regenboog ook voor de chakra’s in ons lichaam. Lees hier nog even terug wat de chakra’s zijn. Zelf ben ik gek op regenbogen en ik werk ook graag met mijn chakra’s door verschillende kleuren te dragen en chakra-edelstenen te gebruiken. Je vindt allerlei regenboogkleurige downloads, edelstenen en sieraden in de Etsyshop.

Gisteren heb ik ook nog mijn Happinez magazines – die ik gebruik voor collages in mijn artjournal – en mijn kledingkast gerangschikt op kleur, zodat er mooie regenbogen ontstonden. Leuk om te doen en het staat ook gewoon heel gezellig! Nu afwachten of ik het zo mooi kan houden of dat het binnenkort weer door elkaar staat of hangt.

Hou jij ook van regenboogkleuren? Waar staat de regenboog voor voor jou? Laat het me hieronder weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *